POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Medeno srce

1 casa secera
1 casa ulja
1 casa mleka
2 case brasna
1 kesica praska za pecivo
pola kasicice cimeta
pekmez ( od kajsija)


100 g cokolade za glazuru (po potrebi kakao da se zgusne) Testo peci u rerni na 180 stepeni, oko 20 minuta. Ja sam pekla u silikonske modlice u obliku srca. Ukoliko ih nemate, pleh podmazati i pobrasniti, zatim izliti smesu. Kad se dobro ohladi vaditi testo modlom od srca i premazati pekmezom i glazurom od cokolade. Dobije se do 20 srca.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept