POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Posni rucak=paradajz corba i rezanci na suvo

Ocistimo oko pola kilograma krompira,isecemo na kockice i stavimo da se kuva.
 U medjuvremeno isecemo glavicu crnog luka na sitne kockice, proprzimo na malo ulja dok ne promeni boju ili ne postane staklast.
 Mozemo umesiti testo za rezance ili skuvati kupovne .
Kuvani krompir procediti, all tu vodu sacuvati za paradajz corbu.
 Kada se krompir procedi staviti ga   U proprzeni luk,  zaciniti po zelji, mozete staviti po zelji i kasikicu Aleve paprike .
 Dosuti testeninu i promesati koji put da se smesa sjedinje.


E sada prelazimo na paradajz corbu. Iseckamo sitno crni luk I prodinstamo na malo ulja. 
Kada promeni boju i postane staklast sipamo onu vodu u kojoj se kuvao krompir i paradajz pirea ili kuvanog paradajza.
 Kada tecnost provri dodamo zacine i rezance ili flekice .
 Corbica je gotova kada se testo skuva. 
Prijatno Vreme je posta podelite recept sa prijateljima mozda nekom zatreba.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.jos neke video posne recepte imate u tekstu mozda vam zatreba-
Recepte za najlepse posne kolace imate OVDE.Recepte za najlepsa posna predjela imate OVDE



Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept