POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Visnjevac sa crnim vinom-poseban ukus

Sastojci
  • 3 kg očišćenih višanja
  • 2,5 kg šećera
  • 2,5 l crnog vina
  • 0,5 l ruma



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oprane i iskalane višnje promiješati sa šećerom,vinom i rumom.
Ostaviti da stoji 24 h uz povremeno miješanje da se otopi šećer.
Drugi dan procijediti preko cjediljke.
Ocijeđen liker još jednom procijediti kroz dvostruki sloj gaze.
 Višnje spremiti za kuglice ili neke druge fine deserte.

Živjeli!!! 
Recept za domacu sokatu imate OVDE-RECEPT ZA LIKER OD JAGODA I ZOVE IMATE OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept