POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

9 litara domaceg soka od 4 narandze


4 narandže,


1 kg šećera,
 30 g limuntusa i 9 litara vode.
narandže oprati, preliti ključalom vodom da bi se uklonila gorčina, obrisati ih i staviti u zamrzivač na sat-dva. Izvaditi iz zamrzivača, iseći i samleti u mašini za mlevenje mesa ja sam ih mlela u blenderu.
Smesu preliti sa 3 litra vode, filtrirane ili prokuvane i ohlađene. Ostaviti da odstoji desetak minuta.Procediti kroz cediljku, pa u proceđen sok dodati 6 litara vode, šećer i limuntus.
Dobro promešati, dok se šećer ne otopi . Sipajte u flaše ili tegle.I drzite u frizideru.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept