POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Cokoladna principesa

Kore 6 jaja
5 kasika secera
3 kasike brasna
2 kasike kakao
1kasika ulja
ispeci ovakve dve kore
fil. 5 jaja 250 g secera u prahu 1 margarin i 250 grama cokolade
plus slatka pavlaka za drugi fil

Umutiti zumanca i 200 grama secera u prahu dodati otoplnjenu cokoladu i izmiksati zatim dodati margarin i sve uzmiksati posebno umutiti belenca i 50 grama secera u prahu i to polako dodati u cokoladni fil kasiku po kasiku posebno umutiti slatku pavlaku i redjati kora cokoladni fil slatka pavlaka gore moze glazura moze samo slag a moze i narendana cokolada kao kod mene .tortu ostaviti da odstoji da bi se stegao fil,Ukrasiti po zelji.Torta je dosta velika i izdasna.Mozete uzeti i kupovne kore nisu skupe a odlicne su.Podelite sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept