POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Recept za Domaci kecap-ako pravite picu ili uz pomfrit savrsen

Prvi put sam pravila kecap u koji se stavlja gustin,malo sam bila skepticna ali odlicno je uspeo.


paradajz odokativno sam stavljala
500 g šećera
200 g soli
200 g gustina

200 ml sirćeta
1 kesica origana


Prvo iseći paradajz, pa ga samleti. Mleti ga na vodenicu koja odvaja ljusku i semenke, tako da ostane samo sok paradajza. Potrebno vam je 7 litara tako samlevenog paradajza. Staviti ga da se kuva.Kada provri dodati šećer i so, pa kuvati tako 1 sat, da virucka na tihoj vatri. 10 min pred kraj kuvanja dodati gustin, koji smo prethodno razmutili u sirćetu. Dodati i origano, sve pomešati i kuvati do kraja. Tako skuvan kečap ostavite da se ohladi pa sipajte u flaše.Ako želite ljuti kečap, u toku mlevenja paradajza sameljite i ljute paprićice, sve ostalo je isto. Jačinu ljutoće određuje količina ljutih papričica.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za  najbolju zimnicu na hladno imate  OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-Recept za papriku punjenu kupusom po starinski bez hemije  imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE

.Recept za starinski ajvar imate OVDE,RECEPT ZA NAJBOLJI PRESOLAC ZA KRASTAVCE KOJI SE NIKAD NE POKVARE IMATE OVDE.Recept za punjene krastavce imate OVDE.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE. Recept za prelep pekmez od dinja imate OVDERecept za krastvace ukiseljenje sa hlebom imate OVDE-


Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept