POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Jagodinka -ne pece se


Za ovu brzu i lagano tortu potrebno nam je sledece: 600ml mleka, 2 pudinga od vanile,4 kasike secera, 150 gr margarina, 100 gr secera u prahu
,500ml slatke pavlake, keksa  ( moze petit, piskote, plazma,bevita, turski keks) ,
300 gr jagoda ( moze i bilo koje drugo voce ) i mleko za potapanje keksa ( ako su u pitanju piskote i turski keks, mleko vam nije potrebno

Skuvati puding na uobicajan nacin,ohladiti. ulupati margarin sa secerom u prahu ,dodati ohladjen puding i sve izmutiti. Ulupati slatku pavlaku i dve kasike dodati u puding,a ostatak iskoristiti za filovanje. Kalup obloziti prijanjajucom folijom ili najlonskom kesom i redjati na sledeci nacin: keks,slatka pavlaka,voce,puding.Ponoviti opet ceo postupak.Na kraju treba poredjati keks ,jer se torta prevrne na tacnu,posle dva sata stajanja u frizideru. Mozete ukrasiti tortu ostatkom slatke pavlake ili slagom, u zavisnosti sta volite,Podelite ovaj jedonstavan recept sa prijateljma na fb sezona je jagoda.RECEPT za coko moko sa JAgodama nalazi se kad kliknete OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept