POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Kisela paprika sa medom -savrsena za zimnicu


7 kg paprike, TREBA5 KG OČIŠĆENE PAPRIKE
20 dkg meda
1 l alkoholnog sirčeta-

3,5 l vode
3 kasike šećera
3 kasike soli
1 vinobran-


očistimo papriku treba je biti očišćene oko 5 kg, znači ovako kad se kupuje otprilike nek bude 7 kg.
Napravimo otopinu od 20 dkg meda, 1 litre sirčeta ( alkoholnog), 3,5 litre vode, 3 kasike šećera, 3 kasike soli i puatimo da zakuva

kada nam je otopina zakuvala dodajemo papriku unutra, ovisno o veličini posude može se paprika i na više puta kuvati ne sve odjednom, bitno je da ona omekša i da pod viljuskom osjetimo da je kuvana.-


KADA SMO GOTOVI SA SVOM PAPRIKOM, TADA U OVU OTOPINU DODAJEMO 1 VREĆICU VINOBRANA I RAZMUTIMO MALO kada osjetimo da je kuvana vadimo je napolje i slažemo u tegle. 

Koje prije toga zagrijemo u pečnici. Kada svu papriku složimo, dolijevamo tekućinu u kojoj se kuhala do vrha i ostavimo da se malo prohladi zatvorimo i to je to.Ovo sa slike je naceta tegla,a zimnica je jos od prosle godine. Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za zimnicu na hladno imate  OVDE-RECEPT ZA NAJEPSU SALATU SA PECENIM PAPRIKAMA IMATE OVDE-Recept za papriku u pavlaci imate OVDE.
Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE
-Recept za papriku punjenu kupusom po starinski bez hemije  imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE
.Recept za starinski ajvar imate OVDE,RECEPT ZA NAJBOLJI PRESOLAC ZA KRASTAVCE KOJI SE NIKAD NE POKVARE IMATE OVDE.Recept za punjene krastavce imate OVDE.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE. Recept za prelep pekmez od dinja imate OVDERecept za krastvace ukiseljenje sa hlebom imate OVDE-




Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept