POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Kremisimo


Za beli patišpanj: 10 belanca 20 kašika šećera 2 kašike sirćeta 8 kašika griza Za braon patišpanj: 8 jaja 8 kašika šećera 2 kašičice kakaoa 2 kašike brašna 2 kašike rendane čokolade Za fil: 100g slaga ili slatke pavlake 10 žumanaca 10 kašika šećera 2 margarina 400 g šećera u prahu 200 g crne čokolade 1 čaša Moja kravica kisele pavlake
Za braon koru: Umutiti 4 belanca, dodati 4 kašike šećera, zatim žumanca i brašno, kakao i rendanu čokoladu. Peći u četvrtastom plehu, obloženom pek-papirom i peći na 180 C. Ispeći 2 kore. Za belu koru: Dobro umutiti 5 belanca, zatim postepeno dodati kašiku po kašiku šećera i na kraju kašiku sirćeta i 4 kašike griza. Peći na 150 C. Ispeći dve ovakve kore.Za fil: Dobro umutiti 10 žumanca sa 10 kašika šećera na pari. Kada se ohladi dodati 2 umućena margarina. Posebno umutiti 100 g šlag kremu i dodati u fil i na kraju moja kravica kiselu pavlaku i sjediniti sve lepo kašikom i dodati cokoladu filovati braon kora fil bela kora fil i tako redom dok se sve ne utrosi.Od gore slag ili po zelji

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept