POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Milka jagoda torta-bogat ukus-prigodna za rodjendane

kora(sastojci za jednu koru):
6 belanaca
100gr. secera
50gr. mlevenih oraha
50gr. mlevenih lesnika
2 rebra cokolade
fil I
18 zumanaca
250gr. secera
1l. mleka
3 pudinga od jagode
250gr. margarina
100gr. prah secera
100ml. slatke pavlake
2 MILKA cokolade od jagode
fil II
400ml. slatke pavlake
par kapi arome od jagode

1


Za koru dobro umutiti belanca sa secerom.Zatim dodati mlevene orahe i lesnik,rendanu cokoladu,pa polako sjediniti smesu sa kasikom i izliti u pleh(35x25)oblozen papirom za pecenje.Peci koru na 180C 20min.Na isti nacin napraviti jos dve kore.

2.

Za fil I staviti 8dcl.mleka da provri sa secerom,a sa ostatkom mleka(2dcl.)razmutiti zumanca i prah za puding.Ovu smesu skuvati u vrijuce mleko.Kada se prohladi,sjediniti sa prethodno izmucenim margarinom i prah secerom.Posebno umutiti 1dcl.slatke pavlake,pa dodati i nju.Milka cokoladu izrendati na krupno rende,pa sve polako sjediniti.
Za fil II umutiti slatku pavlaku sa par kapi AROME od jagode pa filovati tortu.

3.

Redjati:kora,fil I,fil II,kora...pa celu tortu premazati sa ostatkom fila 2 .premazati slagom i ukrasiti po zelji Recept za najlepsu sladoled tortu koja se ne pece imate OVDE.Recept za najlepsu cokoladnu vocnu tortu koja se ne pece imate OVDE.
Recepte za 6 kremastih torti imate OVDE-Recept za domacu sokatu imate OVDE-RECEPT ZA LIKER OD JAGODA I ZOVE IMATE OVDE




Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept