POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Paradajz punjen pilecim iznutricama

Potrebno nam je : 6 do 8 komada paradajza, 500 gr pilece jetre, 250gr suve slanine, veca glavica crnog luka, 2 cena belog luka i 500gr testenine.

Sitno iseckati crni luk, beli luk, pilecu jetru i slaninu. Izdinstati na malo masnoce slaninu, crni i beli luk. Kada luk postane staklast dodati pilecu jetru, zacine po zelji i dinstati. U medjuvremenu oprati paradajz, odseci vrhove, kapice, izdubiti kasikicom paradajz. Sadrzinu paradajza koju smo izvadili staviti u dinstanu jetru. U medjuvremenu skuvati testeninu. U podmazan pleh sipati testeninu. Paradajz puniti sa jetrom i slagati ga na testeninu ( utisnuti ga u testeninu). Kada se poredja kapice staviti na paradajz. Ako vam ostane fila, sravite ga na testeninu. Poklopiti posudu i peci u rerni.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept