POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Posna sarma sa saranom


1/2l ulja
1kg crvenog luka
700 gr rize
1kg sarana
1 fant za sarmu
1 saka sojinih ljuspica
1 saka prezli
2kas. sos-paradajz-

zaprška
po potrebi ulje
brasno
mljevena crvena paprika
kiseli kupus- listovi

Proprziti luk na ulju, kad je luk gotov dodati rizu u luk pa prodinstati oko 5 minuta. Oko 1 kg. sarana samljeti na masinu za meso 2 puta. Sitne kosti ribe se raskuhaju. U to dodati ohladjen prodinstan luk i rizu, dodati fant, soju, prezle i sos paradajz. Dobro izmjesati, sjediniti.Smotati sarme, naliti vodou u serpu i kuhati oko 1 sat. Prprziti brasno na ulju , dodati crvenu papriku pa preliti sarmu i ostaviti da kuha oko 10 minut.Saranu odsjeci galvu i rep. Mozete staviti koliko hocete , ne mora biti kilogram. Zaprsku praviti po zelji odnosno koliku gustinu preliva zelite.Recept za posno jelo sa paprikom iz tursije i ajvarom .VIDEO  imate OVDE.  Recept za POSNE Cupavce za par minuta koji se ne peku VIDEO imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept