POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Principesa sa jagodama


biskvit- sastojci za jedan
četiri belanca
150gšećera
jedna kesica vanili šećera
četiri žumanjka
100gbrašna
50g gustina
jedna mala kašikica praška za pecivo
Nadev
500gjagoda
100gšećera
500ml slatke pavlake
jedna kesica vanilin šećera
2 pudinga od vanile i pola margarina.
-jagode za ukras
Jagode operite, izrežite na pola i pospite vanilin šećerom...

Način pripreme Iz belanjaka istucite čvrsti snijeg (on mora biti tako čvrst da zarez noža ostane vidljiv), dodajte uz stalno miješanje kašiku po kašiku šećer, vanilin šećer i žumanjke. Tome dodajte brašno s gustinom i praškom za pecivo i lagano sve izmješajte.
 Testo stavite u oblik za tortu koji ste namazali mašću i posuli brašnom. Pecite u rerni na temperaturi oko 180C 25 minuta.Ispeci dve ovakve kore ili jednu al duplo pa je preseci.Dok se kora pece skuvati dva pudinga po uputstvu sa kesice i kad se ohladi dodati razradjen margarin,ako vam je redji stavite ceo ja stavim pola,Jagode operite, izrežite na pola i pospite vanilin šećerom.


 Slagati jednu zutu koru pa puding ne sve,poslagati jagode na njih slatku pavlaku pola doze, staviti drugu koru pa opet malo pudinga i od gore premazati slatkom pavlakom ukrasiti po zelji.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za domacu sokatu imate OVDE-RECEPT ZA LIKER OD JAGODA I ZOVE IMATE OVDE



Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept