POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Riba iz RERNE iz tepsije-bez przenja i mirisa danima u kuci

Uključiti rernu na 200 stepeni da se greje. Isečene komade 
Ribe ja ih secem na potkovice  oprati i staviti na kuhinjski papir da se ocede od vode. Zatim ih začiniti sa mešavinom soli, vegete i bibera, sa obe strane dobro utrljato začine u meso. 
Nakon toga preliti ih sa sokom od limuna i ostaviti da odstoje malo. U međuvremenu uzeti jedan veći pleh i pripremiti za pečenje, obložiti ga sa papirom za pečenje.

Priprema:U jednu činiju staviti brašno i prezle, a zatim dodati mlevenu papriku, malo sveže mlevenog bibera i sitno seckanog peršunovog lista. Sve to promešati dobro i sada komade ribe, jednu po jednu uvaljati u ovu mešavinu sa obe strane i ređati u pripremljen pleh.  Gore preliti sa nekoliko kašika ulja i staviti ribu da se peče.




Peći na 200 stepeni oko 30 minuta, dok riba lepo ne porumeni. Tada izvaditi na tacnu, poprskati sa malo limunovog soka i poslužiti toplo sa krompir salatom. Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDERecept za posno jelo sa paprikom iz tursije i ajvarom .VIDEO  imate OVDE.  Recept za POSNE Cupavce za par minuta koji se ne peku VIDEO imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept