POCETNA STRANA

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Svedska torta - ostaje malo mekana u sredini

Ukljuciti rernu na 175, a posebno u serpici otopiti 200 grama margarina i dodati pri kraju 200 gr crne cokolade istopiti sve skupa zatim ostaviti desetak minuta da se prohladi, a umedjuvremenu umuti 3 jaja i 2ipo decilitara secera pa kad je umuceno dodati tu cokoladu i margarin i na kraju 3 decilitara brasna ( 180 grama) promesati lagano i sasuti u jednu formu kojoj se skidaju krajevi ( najbolje ) koja je 24 do 26 cm pre toga pouljena i posuta sa malo brasna . peci na 175 stepeni tacno 20 minuta( da bi ostala unutra u sredini ziva) Otopiti malo cokolade sa margarinom ili uljem i preliti odozgo.
recept i sliku nam je poslala Jadranka Zivkovic iz Svedske ,Podelite recept sa prijateljima na fb.
loading...