POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Posno medeno srce

šolja  je od 2,5 dcl
1 i po šolja kisele
2 i po šolje brašna
1 šolja šećera
5 velikih kašika meda
1 velika kašika začina za medenjake -moze i bez toga jer ja nisam znala gde da nabavim to ni kako izgleda ali tako ide u original receptu ja sam stavila cimeta malo 

2 velike kašike ulja 2 velike kašike kakaa 1 srednja kasika sode bikarbone malo pekmeza po želji (dunja, jabuka, kajsija) 100gr posne čokolade malo ulja komadić margarina Sve sastojke osim brašna i sode bikarbone izmješati te onda dodati brašno pomješano sa sodom bikarbonom. sipati u cetvrtastu tepsiju zapeći ga,izvaditi iz rerne premazati pekmezom po želji od jabuke, dunje, kajsije) pa preko preliti glazurom od čokolade koju ste pomješali sa malo ulja i komadićem margarina te istopili na pari.Podelite recept sa prijateljima na fb vreme je posta mozda nekom zatreba.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.
Recepte za najlepse posne kolace imate OVDE.Recepte za najlepsa posna predjela imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept