u posudu staviti mljeko i šećer da se kuha , kuvati na lagonoj vatri oko sat vremena dok se ne počne zgušnjavati tako su pravile oblatne naše bake ali one su uglavnom to radile na smederevcu je otprilike kuvalo sat vremena dodati , čokoladu ne mora cela po ukusu moze cak i malo oraha kasika dve ako vam je retko sklonuti sa vatre i ostaviti pet do deset minuta da stane zatim filovati oblatne koje na kraju pritisnete sa težim predmetom nek odstoji najbolje preko noci .Na gotovu oblatnu preliti glazuru od bele il crne cokolade.Podelite recept sa prijateljima mozda nekom zatreba.
zapratite me i na tik toku
POCETNA STRANA
Pogledaj i ovaj recept obavezno
POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA
POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME
ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE
Podelite recept sa prijateljima
Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ
Obicne oblatne sa glazurom
u posudu staviti mljeko i šećer da se kuha , kuvati na lagonoj vatri oko sat vremena dok se ne počne zgušnjavati tako su pravile oblatne naše bake ali one su uglavnom to radile na smederevcu je otprilike kuvalo sat vremena dodati , čokoladu ne mora cela po ukusu moze cak i malo oraha kasika dve ako vam je retko sklonuti sa vatre i ostaviti pet do deset minuta da stane zatim filovati oblatne koje na kraju pritisnete sa težim predmetom nek odstoji najbolje preko noci .Na gotovu oblatnu preliti glazuru od bele il crne cokolade.Podelite recept sa prijateljima mozda nekom zatreba.