POCETNA STRANA

Najlepsi Posni kroasani

POSNI KROASANI SA KIKIRIKIJEM: U 500ml mlake kisele vode izmrvite kockicu kvasca i dodate 2kašike šećera,ostavite da naraste.
U to dodate čašu ulja i zamesite meko testo (oko 1kg brasna).



 

Testo podelite na 20 loptica.
U činiji pomešate omeksali margarin i 200gr mlevenog slanog kikirikija.

10 loptica rastanjite svaku premazete sa malo smese i slozite jednu na drugu.
Tako i preostalih 10. pa rastanjite u veći krug isečete na trouglove i urolate kroasane.
Svaki uvaljate u kikiriki i slozite u pleh.
Ostavite da malo narastu i pečete dok ne porumene.Par video recepata posnih imate isto ovde mozda vam zatrebaju 

Recept za ove posne kroasane nam je poslala Zorica Djordjevic Ex Djokic iz Beograda vrsna kuvarica.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.




Recepte za najlepse posne kolace imate OVDE.Recepte za najlepsa posna predjela imate OVDE