Potrebno je:
300gr pasulja
2 glavice crnog luka,
malo soli
1 kašika aleve paprike
2 kašike brašna
150ml ulja
Priprema:
Pasulj oprati i staviti da se kuva u šepri sa vodom Dodati malo soli i 50ml ulja. Kuvati 90 minuta ili dok u šerpi ne
ostane malo vode.Luk iseckati i propržiti na 100ml ulja. Dodati brašno i alevu papriku a zatim pržiti još 3 minuta. Ovim preliti kuvani pasulj a zatim ga
preručiti u tepsijui zapeći u rerni na 180 stepeni tridesetak minuta.Podelite recept sa prijateljima na fb ide badnje vece mozda nekom zatreba.
300gr pasulja
2 glavice crnog luka,
malo soli
1 kašika aleve paprike
2 kašike brašna
150ml ulja
Priprema:
Pasulj oprati i staviti da se kuva u šepri sa vodom Dodati malo soli i 50ml ulja. Kuvati 90 minuta ili dok u šerpi ne
ostane malo vode.Luk iseckati i propržiti na 100ml ulja. Dodati brašno i alevu papriku a zatim pržiti još 3 minuta. Ovim preliti kuvani pasulj a zatim ga
preručiti u tepsijui zapeći u rerni na 180 stepeni tridesetak minuta.Podelite recept sa prijateljima na fb ide badnje vece mozda nekom zatreba.