RECEPT JE SLEDECI-
3 kg jagoda
7 kesica limontusa
3 kg secera
Voce izgnjeciti, dodati limuntus i 1.5 kg secera pa ostaviti da stoji 24 sata na hladnom.
Puno je jos recepata ali sam ovde izdvojila ove..Recept za domacu sokatu imate OVDE-Recept za domaci zdrav sirup imate OVDE-RECEPT ZA LIKER OD JAGODA I ZOVE IMATE OVDE-Recept za dzem bez hemije po starinski imate OVDE
Sutradan propasirati kroz cediljku, dodati preostali secer i ostaviti da stoji jos par sati dok se secer ne otopi, povremeno promesati[rocediti i
.Sipati u plasticne flase i cuvati u zamrzivacu.
Koristiti kao sok razblazen sa vodom ili sirup za prelivanje sladoleda i raznih poslastica.
Od preostalog voca, koje je ostalo posle pasiranja, skuvati pekmez uz dodatak secera po zelji.
Kad se jednom otvori sirup, cuvati ga u frizideru i potrositi u roku od nedelju dana,
Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recepte sa jagodama imate u tekstu mozda vam zatreba neki
Recept za dzem bez hemije od jagoda imate OVDEPuno je jos recepata ali sam ovde izdvojila ove..Recept za domacu sokatu imate OVDE-Recept za domaci zdrav sirup imate OVDE-RECEPT ZA LIKER OD JAGODA I ZOVE IMATE OVDE-Recept za dzem bez hemije po starinski imate OVDE