2 kg kupusa
1 velika glavica crnog luka
1 veci celer
2 vece sargarepe
3 cena belog luka
1 veca veza i koren persuna
2 suve crvene paprike
1 manje pile
3 kom. lovorovog lista
po ukusu soli,bibera u zrnu,mljevenog
2 veca paradajza
2 kom. krompira
1 velika glavica crnog luka
1 veci celer
2 vece sargarepe
3 cena belog luka
1 veca veza i koren persuna
2 suve crvene paprike
1 manje pile
3 kom. lovorovog lista
po ukusu soli,bibera u zrnu,mljevenog
2 veca paradajza
2 kom. krompira
Pile iseci na komade, oprati i posusiti.. Na ulju dinstati crni luk sitno narezan ,do zlatno zute boje. Dodati potom na kocke rezane sargarepu, celer, beli luk, koren persuna i prziti dok povrce ne omeksa. Ubaciti komade piletine i proprziti sa svake strane da dobije lepu koricu. Dodati isecen kupus i krompir narezan na kocke i pirjati 30-tak minuta. Podlivati bujonom ili toplom vodom. Staviti paprike i od kore ociscen i nasecen paradajz (moze i onaj iz konzerve ako nema svezeg) . Pred kraj staviti lovor, biber u zrnu , i doterati ukus suvim zacinom i solju. Zbog boje, dodati alevu papriku,ja sam dodala vrlo malo i ne primeti se i na kraju lisce persuna.Kuvati po ukusi,zavisi da li volite da se raskuva ili ne.