Nekad se desi da vam samo treba pola limuna ili par kasicica cedjenog,a ostatak stavite u grizider i brzo se sasusi.Da bi izbegli to ova ideja je super da uvek imate limun pri ruci,bilo za limunadu za kolace za caj ili kao osvezenje u picu u ovim letnjim danima.
Postupak je jednostavan limun iseci na pola sok iscediti ili ako vam je prestao vec od necega i jednostavno ga sipate u posudicu za led,i stavite u zamrzivac.Uvek pri ruci kad god vam zatreba cete imati limun,uzimite koliko kockica vam je potrebno ostalo slobodno vratite opet u zamrzivac.Recept za domacu sokatu sa limunom imate OVDE
Postupak je jednostavan limun iseci na pola sok iscediti ili ako vam je prestao vec od necega i jednostavno ga sipate u posudicu za led,i stavite u zamrzivac.Uvek pri ruci kad god vam zatreba cete imati limun,uzimite koliko kockica vam je potrebno ostalo slobodno vratite opet u zamrzivac.Recept za domacu sokatu sa limunom imate OVDE