1 l crnog vina 10 grančica peršinovog lišća 300 gmeda 1 kasika vinskog ili jabukovog sirceta
Na tihoj- laganoj vatri crno vino kuvati sa peršinovim lišćem - 10 minuta.
Dodati med - kuvati još 4 minute i sirce. Procijediti i još vruće sipati u staklenu bocu
PREPORUČUJE se korištenje kod svih srčanih slabosti, srčanih oboljenja i srčanih tegoba poput probadanja, treperenja, preskakanja, uslijed stresa i kod angine pektoris!klik za recept za vendoksin kapi
Na tihoj- laganoj vatri crno vino kuvati sa peršinovim lišćem - 10 minuta.
Dodati med - kuvati još 4 minute i sirce. Procijediti i još vruće sipati u staklenu bocu
PREPORUČUJE se korištenje kod svih srčanih slabosti, srčanih oboljenja i srčanih tegoba poput probadanja, treperenja, preskakanja, uslijed stresa i kod angine pektoris!klik za recept za vendoksin kapi