U medjuvremeno isecemo glavicu crnog luka na sitne kockice, proprzimo na malo ulja dok ne promeni boju ili ne postane staklast.
Mozemo umesiti testo za rezance ili skuvati kupovne .
Kuvani krompir procediti, all tu vodu sacuvati za paradajz corbu.
Kada se krompir procedi staviti ga U proprzeni luk, zaciniti po zelji, mozete staviti po zelji i kasikicu Aleve paprike .
Dosuti testeninu i promesati koji put da se smesa sjedinje.
E sada prelazimo na paradajz corbu. Iseckamo sitno crni luk I prodinstamo na malo ulja.
Kada promeni boju i postane staklast sipamo onu vodu u kojoj se kuvao krompir i paradajz pirea ili kuvanog paradajza.
Kada tecnost provri dodamo zacine i rezance ili flekice .
Corbica je gotova kada se testo skuva.
Prijatno
Vreme je posta podelite recept sa prijateljima mozda nekom zatreba.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.jos neke video posne recepte imate u tekstu mozda vam zatreba-
Recepte za najlepse posne kolace imate OVDE.Recepte za najlepsa posna predjela imate OVDE