fileti oslica ili bilo koje druge ribe
-- limun -- ruzmarin i drugi zacini koje volite uz ribu
so /maslinovo ulje
nekoliko kašika belog vina
Preliv 2-3 čena belog luka
peršunov list
limunov sok
maslinovo ulje, so
svak filet pokapajte limunovim sokom, natrljajte solju i pospite ruzmarinom, pa, zajedno sa tanko isečenom ploškom limuna, umotajte u foliju. Poredjajte jednu do druge u tepsiju i pecite na 200C desetak minuta. Potom malo razmotajte folije, svaki komad ribe prelijte sa po kašikom maslinovog ulja i kašikom belog vina te zapecite još desetak minuta. Napravite preliv od navedenih sastojaka i služite toplo. Posluživanje Odličan prilog je baren krompir sa blitvom i belim lukom,kao i belo vino.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.
Recepte za najlepse posne kolace imate OVDE.Recepte za najlepsa posna predjela imate OVDE
-- limun -- ruzmarin i drugi zacini koje volite uz ribu
so /maslinovo ulje
nekoliko kašika belog vina
Preliv 2-3 čena belog luka
peršunov list
limunov sok
svak filet pokapajte limunovim sokom, natrljajte solju i pospite ruzmarinom, pa, zajedno sa tanko isečenom ploškom limuna, umotajte u foliju. Poredjajte jednu do druge u tepsiju i pecite na 200C desetak minuta. Potom malo razmotajte folije, svaki komad ribe prelijte sa po kašikom maslinovog ulja i kašikom belog vina te zapecite još desetak minuta. Napravite preliv od navedenih sastojaka i služite toplo. Posluživanje Odličan prilog je baren krompir sa blitvom i belim lukom,kao i belo vino.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.