Za ovaj liker vam je potrebno oko pet, šest domaćih narandži. Ako su kupovne oprati ih i staviti u vodu sa sodom bikarbonom oko pola sata.
Kada ostoje izbosti ih ili zaseći pa u njih staviti zrno kafe. Ukupno treba oko 12-15 zrna kafe, zavisi dali volite da se više oseti kafa. Tako pripremljene narandže poslagati u veću teglu sa poklopcem, sipati litru rakije i staviti oko 700 gr šećera. Zatvoriti i staviti na svetlo mesto oko 30 do 40 dana, da odstoji, svakodnevno promućkati teglu.Recept za domaci zdrav sirup imate OVDE-RECEPT ZA LIKER OD JAGODA I ZOVE IMATE OVDE
Kada ostoje izbosti ih ili zaseći pa u njih staviti zrno kafe. Ukupno treba oko 12-15 zrna kafe, zavisi dali volite da se više oseti kafa. Tako pripremljene narandže poslagati u veću teglu sa poklopcem, sipati litru rakije i staviti oko 700 gr šećera. Zatvoriti i staviti na svetlo mesto oko 30 do 40 dana, da odstoji, svakodnevno promućkati teglu.Recept za domaci zdrav sirup imate OVDE-RECEPT ZA LIKER OD JAGODA I ZOVE IMATE OVDE