U medjuvremenu skuvati kremu od lesnika odnosno skuvati tri pudinga od lesnika. Skuvani puding umutiti sa margarinom i ostaviti da se prohladi.
Osusenu koru premazati kremom od lesnika i ostaviti da se ohladi. Napraviti fil na sledeci nacin : 150 ml mleka skuvati sa 10 kasika secera, 200 gr gustina, voditi racuna da ne provri. Penasto umutiti margarin sa 250 gr secera u prahu i sjedinjiti sa skuvanim kremom.
Preko kreme od lesnika premazemo polovonu fila . Odozgo po duzini staviti dva gotova cokoladna rolata ,preko raspodeliti preostali fil , pa ostatak od lesnik kreme. Umutiti slag i njime premazati tortu. Dekorisati po zelji.Recept za najlepsu sladoled tortu koja se ne pece imate OVDE.Recept za najlepsu cokoladnu vocnu tortu koja se ne pece imate OVDE.
Recepte za 6 kremastih torti imate OVDE
Recept za brzinsKu tortu sa keksom i jogurtom koja se ne pece imate OVDE