POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Piletina,sampinjoni i makarone-prigodno za sva slavlja


1 glavica crnog luka
 200 g makarona
200-300 g šampinjona
150-200 g belog mesa
 pavlaka
so biber

Priprema
1 Belo meso iseckati na kockice i propržiti. Po ukusu staviti začine (so ili začin, biber).
 2 Iseckati luk, i propržiti pa u to dodati iseckane šampinjone i propržiti zajedno, uz ponovno dodavanje začina po ukusu(so ili začina, biber). Sjediniti zajedno sa mesom i propržiti još koji minut. 3 U prethodno skuvanu makaronu dodati pripremljenu smesu i pavlaku po ukusu i sve promešati.Ukoliko vam je malo suvo i volite kremasto vi dodjate jos jednu pavlaku..Ukrasiti po zelji.Ostaviti da se dobro ohladi.Podelite recept sa prijateljima na fb vreme je praznika mozda nekom zatreba.Recept za jednu jos lepsu susam salatu imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept