1 glavica crnog luka
200 g makarona
200-300 g šampinjona
150-200 g belog mesa
pavlaka
so biber
Priprema
1 Belo meso iseckati na kockice i propržiti. Po ukusu staviti začine (so ili začin, biber).
2 Iseckati luk, i propržiti pa u to dodati iseckane šampinjone i propržiti zajedno, uz ponovno dodavanje začina po ukusu(so ili začina, biber). Sjediniti zajedno sa mesom i propržiti još koji minut. 3 U prethodno skuvanu makaronu dodati pripremljenu smesu i pavlaku po ukusu i sve promešati.Ukoliko vam je malo suvo i volite kremasto vi dodjate jos jednu pavlaku..Ukrasiti po zelji.Ostaviti da se dobro ohladi.Podelite recept sa prijateljima na fb vreme je praznika mozda nekom zatreba.Recept za jednu jos lepsu susam salatu imate OVDE
200 g makarona
200-300 g šampinjona
150-200 g belog mesa
pavlaka
so biber
Priprema
1 Belo meso iseckati na kockice i propržiti. Po ukusu staviti začine (so ili začin, biber).
2 Iseckati luk, i propržiti pa u to dodati iseckane šampinjone i propržiti zajedno, uz ponovno dodavanje začina po ukusu(so ili začina, biber). Sjediniti zajedno sa mesom i propržiti još koji minut. 3 U prethodno skuvanu makaronu dodati pripremljenu smesu i pavlaku po ukusu i sve promešati.Ukoliko vam je malo suvo i volite kremasto vi dodjate jos jednu pavlaku..Ukrasiti po zelji.Ostaviti da se dobro ohladi.Podelite recept sa prijateljima na fb vreme je praznika mozda nekom zatreba.Recept za jednu jos lepsu susam salatu imate OVDE