POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Rozen sa makom

Potrebno nam je pakovanje kora za rozen tortu, 200 gr secera, 300 ml vode, 400 gr mlevenog maka , 200 gr mleka u prahu i 250 gr margarina.


U uspinovanu vodu i secer dodati mak, mleko u prahu i margarin. Mesati dok se margarin skroz ne istopi. Mlakim filom filovati kore dok se ne utrosi materijal. Poslednju koru ne filovati, vec pritisnuti i ostaviti da odstoji preko noci. Sledeci dan po zelji mozete premazati glazurom ili zagrejanim fondanom poslednju koru.Podelite recept sa prijateljima na fb ,mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept