fil;tegla majoneza pomesana sa5 dl kisele pavlake 4 kuvana i sitno iseckana jaja , rendane sunke 400 grama, soli i bibera po ukusu mazati prvi red sa tim ,
odozgo staviti red hleba pa premazati sa FIL 2 sitno seckani kiseli krastavcici300 grama pomesani sa pastetom i malo kecapa da se razbije tvrdoca pastete sa tim namazati drugi red pa opet hleb pa treci red isto kao prvi pa zatim hleb i celu tortu premazati samo sa majonezom i kiselom pavlakom zaviti u najlon i staviti u frizider jedan dan pre serviranja torte ( isti dan a moze i dan pre) staviti jos malo majoneze i masti na volju dekorisati ko kako hoce,pustite kod ukrasavanja masti na volju,kao sto vidite ja sam svaku drugacije ukrasila,pravim ih za sve praznike i prigode i na slici imate primer kako ih ja dekorisem
Recept i sliku nam je poslala Jadranka ZIvkovic i hvala joj puno na ideji