U veću šerpu naliti vodu, dodati šećer i konzervans.
Čim sirup provri dodati trećinu višanja.
Kuvati samo minut.
Višnje vaditi rupičastom kašikom i stavljati u tegle.
Kad je tegla napunjena sa višnjama dodati sirup u kojem su se kuvali višnje.
Zatim uraditi isto i sa ostale dve trećine višnje (ako svih 5 kilograma uspete u sirup, sirupu će trebati mnogo vremena da opet zavri,višnje će popucati i neće biti lepe na izgled).
Zatvoriti tegle i zatrpati sa dekama.
Kad se ohlade ređati na policu.
Podelite recept sa prijateljima na fb moza nekom zatreba.
Jos jedna lepsa kombinacija su mi jagode i zova recept za to imate OVDERecept za liker od kombinacije jagoda i zove imate OVDE
Puno je jos recepata ali sam ovde izdvojila ove.
os puno mojih brzinskih video recepata imate OVDE
Recept za najlepsu salatu uz sve vrste pecenja sa pecenom paprikom imate OVDE
Tortu sa kiselom pavlakom i sladoledom iz kesice imate OVDE