Potrebno nam je : za koru 10 jaja, 200 gr secera, 80 gr kakaoa, 4 kasike cokolade u prahu, 200 gr brasna, 2 praska za pecivo, 2dl cokoladnog mleka.
Umutiti 5 belanaca u cvrst sneg, dodati 100 gr secera neprekidno muteci dok se ne dobije cvrst sam. Zatim dodavati jedno po jedno zumance. Na kraju u smesu dodati 40 gr kakaoa, 2 kasike cokolade u prahu, 100 gr brasna i prasak za pecivo, pa polako promesati varjacom. Pripremljenu smesu izliti u pleh i peci u rerni. Pecenu koru poprskati cokoladnim mlekom. Na isti nacin ispeci jos jednu koru
Za fil su nam potrebne sledece namirnice: dve kesice karamel sladoleda, kesica sladoleda od vanile, 100 gr seckanih lesnika. Sladoled od vanile i karamele umutiti prema upustvu sa kesice. Prvu koru premazati umucenim sladoledom od karamele , preko naneti sladoled od vanile, posuti seckanim lesnicima i prekriti drugom korom. Odgore umutiti slag krem od vanile ili jos jednu kesicu sladoleda , po zelji i posuti seckanim lesnicima. Staviti u frizider da se stegne,Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.