Sastojci
Potrebno je:
3 lista većih oblandi ili oblatne za rafaelo
800gr šećera
2dcl vode
250gr margarina
600gr mleka u prahu
Šećer i vodu ušpinovati da bude gusto i muteći polako dodavati u umućen margarin i mleko u prahu.
Dobro umutiti, podeliti na dva dela u jedan deo dodati 100gr otopljene čokolade.
Dobro umutiti, podeliti na dva dela u jedan deo dodati 100gr otopljene čokolade.
Masu prohladiti i staviti masu sa čokoladom na list oblande, preko mase opet list oblande, pa bela masa pa list oblande.Ili obrnut redosked
Pritisnuti nečim teškim i ostaviti preko noći da se ohlade.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba-Recept za najlepsu salatu uz sve vrste pecenja sa pecenom paprikom imate OVDE
Recept za brzinski rucak sa punjenim paprikama sa pavlakom i krompirom imate OVDE
Najejdnostaviji recept za papriku u pavlaci imate OVDE
Recept za tortu od cevapa da odusevite goste imate OVDE
Recept z najizdasniju i najlepsu rodjendansku tortu imate OVDE
Recept za hleb iz serpe a kao da je ispod saca imate OVDE
Recept za slanu toru od oblatne za par trenutaka imate OVDE
Recept za deset starinskih slavskih kolaca imate OVDE