POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Paradajz punjen iznutricama

Potrebno nam je : 6 do 8 komada paradajza, 500 gr pilece jetre, 250gr suve slanine, veca glavica crnog luka, 2 cena belog luka i 500gr testenine.

Sitno iseckati crni luk, beli luk, pilecu jetru i slaninu. Izdinstati na malo masnoce slaninu, crni i beli luk. Kada luk postane staklast dodati pilecu jetru, zacine po zelji i dinstati. U medjuvremenu oprati paradajz, odseci vrhove, kapice, izdubiti kasikicom paradajz. Sadrzinu paradajza koju smo izvadili staviti u dinstanu jetru. U medjuvremenu skuvati testeninu. U podmazan pleh sipati testeninu. Paradajz puniti sa jetrom i slagati ga na testeninu ( utisnuti ga u testeninu). Kada se poredja kapice staviti na paradajz. Ako vam ostane fila, sravite ga na testeninu. Poklopiti posudu i peci u rerni.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept