Sastojci: 2 banane, 200 g šećera, 350 g pšeničnog brašna, 100 g raženog integralnog brašna,
2 kašike meda, 1 kašika praška za pecivo, sok od pola isceđenog limuna.posna cokolada
Priprema: Šećer i med staviti u šerpicu sa 2-3 kašike vode. Bananu izgnječiti, pa je dodati šećeru i medu, promešati i staviti na ringu na nisku temperaturu da se šećer otopi. Potom dodati prašak za pecivo i promešati, a smesa će biti bela i penušava. Kad se smesa ohladi, postepeno dodavati jedno i drugo brašno. Masa će uvek biti lepljiva i nije potrebno da se dugo mesi, koliko da se sjedine sastojci. Smesom puniti korpice u sredinu stavljati po kockicu cokolade posne. i peći 15 minuta na 200 stepeni dok ne porumeni.Post je u toku podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za posno jelo sa paprikom iz tursije i ajvarom .VIDEO imate OVDE. Recept za POSNE Cupavce za par minuta koji se ne peku VIDEO imate OVDE