Krema: 9 žumanjaka 4 velike kasike šećera 0,5 l mlijeka 1 puding vanilija 250 g margarin Još potrebno: 3 kom šlag pjene 1 velika kasika šećera po potrebi šlag fix voće u ovom slucaju kivi, jagode i banane ili već što imate.
Mikserom izraditi čvrst snijeg, dodati šećer i sirce i još malo miksati.
Veliku tepsiju prekriti aluminijskom folijom, pouljiti i pobrašniti i na tome peći biskvit – oko 1 sat na 150oC. Ohlađenu koru lagano odvoji od aluminijske folije i isjeci na dva duguljasta dijela (može i na tri-ovisno koliku visinu kolača želite i koliko ćete vrsta voća koristiti ja sam ovde na tri).
Veliku tepsiju prekriti aluminijskom folijom, pouljiti i pobrašniti i na tome peći biskvit – oko 1 sat na 150oC. Ohlađenu koru lagano odvoji od aluminijske folije i isjeci na dva duguljasta dijela (može i na tri-ovisno koliku visinu kolača želite i koliko ćete vrsta voća koristiti ja sam ovde na tri).
Kremu skuvati kao puding i u hladno umiješati 1 margarin.
Šlag izraditi sa dodatkom 1 kasike šećera, i ako želite čvrstinu dodajte 1 šlag fix.Na tacnu složiti kolač Prvo staviti beli biskvit, pa kremu, voće,raspored voca po zelji. te premazati šlagom ili slatkom pavlakom. Ponoviti dva ili tri puta ovisno o želji i materijalu.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za najlepsu sladoled tortu koja se ne pece imate OVDE.Recept za najlepsu cokoladnu vocnu tortu koja se ne pece imate OVDE.