testo
300 g brašna, 15 g kvasca, 1 ravna kašičica soli, 1 kašika ulja, oko 2 dl vode,150 g kačkavalja, 150 g tanko sečene slanine na snite
Razmutite kvasac u pola šolje tople vode sa malo šećera i brašna. Ostavite na toplom da proradi.
U dubljoj posudi izmešajte brašno, so i ulje, dodajte pripremljeni kvasac i sa mlakom vodom zamesite testo kao za pizzu. Pokrijte i ostavite 15-tak minuta da odmara.
300 g brašna, 15 g kvasca, 1 ravna kašičica soli, 1 kašika ulja, oko 2 dl vode,150 g kačkavalja, 150 g tanko sečene slanine na snite
Razmutite kvasac u pola šolje tople vode sa malo šećera i brašna. Ostavite na toplom da proradi.
U dubljoj posudi izmešajte brašno, so i ulje, dodajte pripremljeni kvasac i sa mlakom vodom zamesite testo kao za pizzu. Pokrijte i ostavite 15-tak minuta da odmara.
Kad je gotovo mozete narendati malo trapista na jos vruce fino ce se otopiti i dati smek.