3 kasike secera
3 kesice pudinga od vanile
oko 200g ostrog brasna
marmelada ili dzem po zelji
Margarin penasto umutiti sa secerom
Dodati puding pa postepeno dodavati brasno da se dobije meko testo koje se ne lepi za ruke ni zidove posude
Ostaviti u frizideru 1 sat
Staviti na pobrasnjenu dasku za mesenje i rastanjiti testo na oko 1/2cm debljine i casicom ili okruglom modlom vaditi male krugove
.Redjati ih na pek papir ili u nepouljen pleh i peci na 200 stepeni da ostanu bledo zuti .
Pecene vaditi Iz pleha i ostaviti da se ohlade pa ih povezati po dva marmeladom ili dzemom po zelji,posuti ih secerom u prahu ili vanilin seceromPodelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.Reecept za najlepsu posnu salatu za slave imate OVDE-Recept za najlepse POSNE kolace sa bananom za par minuta imate OVDE
Recepte za najlepse posne kolace imate OVDE.Recepte za najlepsa posna predjela imate OVDERecept za posno jelo sa paprikom iz tursije i ajvarom .VIDEO imate OVDE. Recept za POSNE Cupavce za par minuta koji se ne peku VIDEO imate OVDE-