POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Povrce sampinjoni i pirinac POSNO-pravicete ga i leti i kad se mrsi koliko je dobro



4 paprike ja sam koristila crvene
3 paradajza
1 Glavica luka
1 Mala kasika paradajz sosa
1 Mala kasikica soli
60g Rize-pirinca i sampinjona po zelji ja sam stavila 7-8 vecih komada
100ml Vode
1 kasika ulja

Paprike i luk izrezite na male komadice.Paradajz ogulite i izrezite takodje na male komadice. Rizu operite i ostavite je sa strane. U manju serpicu stavite ulja i luk, i dinstajte dok luk ne omeksa, zatim dodajte  iseckane sampinjone dinstajte malo i onda  paprike i dinstajte dok ne omeksaju. Dodajte na kraju paradajz i malo ih dinstajte. Dodajte u sve to soli, paradajz sosa i vodu i dobro sve promijesajte. Poklopite serpicu i kuvajte na srednjoj vatri jedno 25-30 minuta. Kada se skuvalo dodajte rizu i ako vam je previse gusto jos malo vode dodajte, ako volite gusto onda ostavite kako je. Neka se riza sa svime skuha i onda probajte ako vam nije dovoljno slano dodajte jos malo soliNa slici imate sa sampinjonima ili bez..Ukoliko mrsite mozete ga posluziti uz pavlaku.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za punjene sampinjone na pirincu imate OVDE.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.
Recepte za najlepse posne kolace imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept