Potrebno je:
1 pakovanje makarona obarenih
500 ml pasiranog paradajza
400 g mlevenog mesa
1 kašičica suvog biljnog začina
4-5 kašika ulja 1 glavica crnog luka
3 kašike brašna
1 kašičica aleve paprike 2 kašike kečapa
Staviti u šerpu vodu sa malo soli i ulja pa kada provri sipati makarone i skuvati ih.
2 Prodinstati crni luk na malo ulja, dodati meso i začine pa dinstati 15ak minuta tj. dok meso ne bude gotovo.
3 Naliti meso sa tomatinom i ostaviti da se krčka 4-5 minuta.
4 U soljici sa malo vode pomesati brasno, alevu papriku i kecap pa sve lepo umutiti da nema grudvica. Uliti u fil i mesati dok ne dodje do zeljene gustine.
5 Mozete odmah pomesati ceo fil sa makaronama, odozgo staviti kaisiciu pavlake ili rendanog sira.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba ideja za rucak.
1 pakovanje makarona obarenih
500 ml pasiranog paradajza
400 g mlevenog mesa
1 kašičica suvog biljnog začina
4-5 kašika ulja 1 glavica crnog luka
3 kašike brašna
1 kašičica aleve paprike 2 kašike kečapa
Staviti u šerpu vodu sa malo soli i ulja pa kada provri sipati makarone i skuvati ih.
2 Prodinstati crni luk na malo ulja, dodati meso i začine pa dinstati 15ak minuta tj. dok meso ne bude gotovo.
3 Naliti meso sa tomatinom i ostaviti da se krčka 4-5 minuta.
4 U soljici sa malo vode pomesati brasno, alevu papriku i kecap pa sve lepo umutiti da nema grudvica. Uliti u fil i mesati dok ne dodje do zeljene gustine.
5 Mozete odmah pomesati ceo fil sa makaronama, odozgo staviti kaisiciu pavlake ili rendanog sira.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba ideja za rucak.