biskvit- sastojci za jedan
četiri belanca
150gšećera
jedna kesica vanili šećera
četiri žumanjka
100gbrašna
50g gustina
Nadev
500gjagoda
100gšećera
500ml slatke pavlake
jedna kesica vanilin šećera
2 pudinga od vanile i pola margarina.
-jagode za ukras
Testo stavite u oblik za tortu koji ste namazali mašću i posuli brašnom. Pecite u rerni na temperaturi oko 180C 25 minuta.Ispeci dve ovakve kore ili jednu al duplo pa je preseci.Dok se kora pece skuvati dva pudinga po uputstvu sa kesice i kad se ohladi dodati razradjen margarin,ako vam je redji stavite ceo ja stavim pola,Jagode operite, izrežite na pola i pospite vanilin šećerom.
Slagati jednu zutu koru pa puding ne sve,poslagati jagode na njih slatku pavlaku pola doze, staviti drugu koru pa opet malo pudinga i od gore premazati slatkom pavlakom ukrasiti po zelji.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za domacu sokatu imate OVDE-RECEPT ZA LIKER OD JAGODA I ZOVE IMATE OVDE