Potrebno je list oblatne, 21 komad rolera. Za fil: 250 ml vode, 250 gr secera, 250 gr margarina, 400 gr mlevenog keksa, 150 gr mlevenih oraha , 2 vanil secera, 75 gr complete. Za drugi fil : 200ml vode, 150 gr secera, 150 gr margarina , 100 gr bele cokolade, 400 gr mleka u prahu. Za glazuru : 150 gr cokolade i 4 kasike ulja.
Priprema za prvi fil : prokuvati vodu i secer. Dodati margarin mesati dok se ne istopi ,dodati mleveni keks , mlevene orahe i vanil secer. Dobijenu smesu podeliti na dva dela pa u jedan dodati rastopljenu cokoladu.
Priprema za fil broj dva : prokuvati vodu i secer. Dodati margarin i belu cokoladu, pa kada se sve rastopi dodati mleko u prahu. Neprestano mesati mikserom da se masa ujednaci.
Finalni postupak: list oblatne prepoloviti po duzoj strani. Na hrapavu stranu jedne polovine obladne naneti tamni deo fila , ravnomerno ga rasporediti . Prekriti drugom polovinom oblatne i premazati svetlijim filom. Drskom varjace utisnuti po duzini sedam udubljenja u koje poredjamo rolere tako da budu uronjeni u fil. Fil broj dva rasporediti prvo izmedju rolera ,a potom i po celoj povrsini kolaca, staviti da se stegne. Cokoladu otopiti na pari ,dodati ulje i preliti kolac. Prilikom secenja kolaca voditi racuna o tome da krug od rolera bude u sredini svakog parceta.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.