POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Sampita sa visnjama -topi se u ustima

kora: 10zumanaca
4kas.secera
3 kas.brasna
1/2p.p
1kas.vode
saum 10 bjelanaca
1 casa secera
agda 3 case secera
170ml vode
visnje 

kora:zumanca pjenasto umutiti sa secerom pa dodati vodu,p.p,i brasno i lagano promijesati.sipati u veci pleh od rerne.peci lagano dok ne porumeni i da se kora odvaja od tepsije.saum: 10bjelanaca umutiti sa secerom u cvrst snijeg .dok to mutimo staviti agdu da kuha dovoljno je da 3-4min da prokuha.i lagano muteci na najmanjoj brzini dodavati u tankom mlazu agdu to mutiti oko 20min.zapravo dok taj saum ne postane hladan.servirati ga na OBAVEZNO hladnu koru.po zelji vratiti malo u pecnicu da se zapece saum izmedju kore i malo sauma staviti voce po zelji visnje maline ili jagode pa opet saum ukrasiti po zelji.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za najlepsu sladoled tortu koja se ne pece imate OVDE.Recept za najlepsu cokoladnu vocnu tortu koja se ne pece imate OVDE.
Recepte za 6 kremastih torti imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept