100 g piškota
1 kg jabuka
sok od jednog limuna
1 kasicica naribane limunove korice
4-5 kasika Džema od kajsije
2 kasikice Cimeta mljevenog
Pola količine očišćenih i oguljenih jabuka naribajte, a ostalu polovicu narežite na tanje ploške. I naribane jabuke i one narezane na ploške nakapajte limunovim sokom, začinite cimetom i naribanom limunovom koricom. Lisnato tijesto razvaljajte, po njemu rasporedite polovicu razmrvljenih piškota, nadjeva od jabuka i razmućenog džema od kajsija Lisnato tijesto zarolajte, izbodite viljuskom i stavite u pleh. Postupak ponovite i s preostalim lisnatim tijestom. Pecite u pećnici zagrijanoj na 210°C 20-25 minuta.Kad je gotovo peceno pospite secerom u prahu.Sluziti uz kuglu sladoleda da zadovoljstvo bude potpuno.Podelite recept na fb sa svojim prijateljima.