Ovako se zove jer idu kore sa susamom u nju ali ako ih nemate nema veze odlicna je i sa obicnim korama.
1 pakovanje slanih rozen kora sa susamom200 ml majoneza 400 ml kisele pavlake \
200 g krem sira 6 kuvanih jaja
300 g stišnjene šunke 300 g trapista
Sjediniti majonez, kiselu pavlaku i krem sir. Podeliti na 3 jednaka dela.
U prvi deo dodati sitno narendanu šunku i sve lepo sjediniti. U drugi deo dodati narendana kuvana jaja i sjediniti. U treći deo dodati sitno narendani trapist i sjediniti. Uzeti kore i premazivati ih naizmenično filovima po redosledu: šunka, jaja pa sir. Dovoljno je 2-3 kašike fila po kori. Poslednju koru nemojte premazati odmah, pritisnite rozenku nekim težim predmetom i ostaviti je u frižideru preko noći da se lepo ohladi i kore spoje sa filom Sutradan gornju koru premazati po želji majonezom ili pavlakom i ukrasiti rendanim sirom. Meni je ostalo nekoliko kašika fila s trapistom tako da sam njime premazala gornju koru. Ostaviti je još nekoliko sati u frižideru.Podelite recept sa prijateljima na fb vreme je praznika mozda nekom zatreba.