3 lista većih oblandi, 400 g kisele pavlake, 400 g majoneza, 300 g sitnog sira, 100 g šunkarice, 100 g čajne kobasice, jedno pakovanje povrca za rusku salatu, 150 g kačkavalja.
Dva veća lista oblande iseći na pola da se dobiju četiri manja. Tri manja isečena lista uviti u vlažnu krpu da omekšaju. Jedan veliki i ceo neisečen list, takođe umotati u vlažnu krpu da omekša. Za fil je potrebno sastaviti sitan sir, kiselu pavlaku i 300 g majoneza. Mešati dok masa ne postane glatka i kompaktna. Svaki od tri manja omekšala lista oblande namazati filom. Na jedan, do pola, staviti listove šunkarice i urolati. Na drugi listove čajne do pola i urolati i na treći skuvano povrce do pola i urolati. Na veliki list oblande naneti fil od sira. Staviti dva urolana rolata na sredinu velike oblande, naneti malo fila, pa preko staviti treći rolat da se dobije trougao. Rolate premazati ostatkom fila i preklopiti sa bočnim stranicama velike oblande. Ceo trougao premazati majonezom i posuti rendanim kačkavaljem.Podelite recept na svom fb mozda zatreba nekoj domacici.
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.