Takvu papriku redjati u serpu.
Preliti je sa ohladjenim sirupom: sl vode, 1/2 l sirceta, 300 gr secera, 200 gr soli i jedan vinobran. -
Tako prelivenu papriku ostaviti da odstoji 24 sata
. Poredjati u tegle red paprike pa iseckani beli luk, kada napunimo teglu prelijemo sa sokom ili tecnoscu u kom su stajale
.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za zimnicu na hladno imate OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE
.Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE-Recept za salatu sa pecenim paprikama imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE-Recepta za punjene krastavce imate OVDE-Recept za jedan presolac na hladno za 3 vrste zimnice imate OVDE-Recept za punjeni luk imate OVDE-Recept za dzem od smokvi po starinski bez hemije imate OVDE