500 g papricice,(feferona)
5 dl sirceta 5 dl vode
4 kasike secera
2 kasike soli
Papricicu operite i osusite, Papricicci ili Feferonima odrezite peteljke a zatim ih probodite iglom da u njih moze prodrjet tekucina prokuVajte SIRCE, vodu.secer i sol pa kuvajte papricice 2 minute. dobro ih ocijedite i slozite u ciste staklenke.mozete ih iseci a mozete i cele stavljati prelijte otopinom, stavite mrezicu da ne isplivaju i dobro zatvorite!
Drzite na hladnom do upotrebe.Nize imate jos video recepata za zimnicu
Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Podelite recept sa prijateljicama na fb sigurno ce nekom zatrebati ideja.Recept za zimnicu na hladno imate OVDE-Recept za jeger Zimnicu mnogo jednostavniju od ajvara imate OVDE-.Recept za papriku u pavlaci imate OVDE
.Recept za papriku punjenu kupusom imate OVDE-Recept za salatu sa pecenim paprikama imate OVDE-Recept za najlepsu barenu papriku bez hemije imate OVDE-Recepta za punjene krastavce imate OVDE-Recept za jedan presolac na hladno za 3 vrste zimnice imate OVDE-Recept za punjeni luk imate OVDE-Recept za dzem od smokvi po starinski bez hemije imate OVDE