POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Sve po 6 -6 jaja 6 kasika secera,6 brasna po bakinom receptu



Svakakve sam recepte probala ali ni jedan nije tako ukusan i da se topi u ustima kao obican bakin rolat,Baka uvek kaze koliko kasika secera toliko brasna i jaja,Fil moze po ukusu ,moze pekmez moze slatka pavlaka,voce ma sta god.naravno drugaciji je ako su domaca jaja u to sam se uverila sama.

6 jaja
6 ravnih kasika secera
6 ravnih kasika brasna
1 prasak za pecivo
dzem po zelji(od kajsije,sljiva...

Belanca odvojiti od zumanaca i umutiti penasto mikserom ili rucno  tih 6 belanaca sa 6  kas. secera.Kad se dobro umuti u penu dodavati polako 6 zumanaca uz stalno mucenje mikserom.
Dodati 6 ravnih kas. brasna i jedan prasak za pecivo i dalje uz mucenje mikserom...Jos par minuta mutiti.
Pleh podmazati i pobrasnjati i ulijti smesu u pleh.Staviti pleh u rernu zarejanu na 200 stepeniPeci do ne porumeni.Cistu krpu staviti na sto,pa rolat prevrnuti da ispadne iz pleha,krajeve rolata iseci i namazati rolat dzemom ili sta je po zelji dok je vruc i urolati.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.Recept za najlepsu sladoled tortu koja se ne pece imate OVDE.Recept za najlepsu cokoladnu vocnu tortu koja se ne pece imate OVDE.
Recepte za 6 kremastih torti imate OVDE





Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept