POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Posni mafini sa visnjama


200 g brašna, 150 ml ulja
 200 g šećera ,1 kesica vanilin šećera
 prašak za pecivo, soda bikarbona
višnje
Uključiti rernu na 180 C. Pomešati ulje i šećer, mešati dok se ne sjedini. Dodati polovinu potrebnog brašna i vanilin šećer.
U sok od višanja sipati sodu bikarbonu i prašak za pecivo, promešati. U prethodno pomešanu smesu dodati ostatak brašna, sok od višanja i višnje.Sjediniti sve sastojke i izliti u kalup ili korpice (puniti ih 3/4 ).
Peći na 180 C, 20 minuta.Ne cede se višnje, već se iskoristi sok koji si dobije, dok ih čistite. Ukoliko nemate dovoljno soka, koristite običnu ili gaziranu vodu. Testo treba da bude gusto. Od smese se dobije 12 mafina.Podelite recept sa prijateljima na fb vreme je posta mozda nekom zatreba.Recept za posna jela imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept